2013. június 24., hétfő

Kattints bátran! tanfolyam 3.

Június 20-án tartottuk a Kattints bátran! tanfolyam harmadik tanóráját. Az óra megkezdése előtt már jelezték hallgatóink, hogy szeretnék átismételni az előző alkalommal vett fájl- és mappakezelés alapvetéseit. Az oktatót nem érte váratlanul a kérés. Szinte minden kurzus 3. alkalma így kezdődik. Az ismétlés után azonban mindenki nyugodtan vághatott neki az új anyagnak, ugyanis minden érthetővé vált.
Ezután jött a szövegszerkesztés a Microsoft Word programban. Megismerkedtünk magával a programmal, felépítésével, használatával, a beírt szövegrészek formázásával. A hallgatóknak elnyerte a tetszését, hogy mindenki szabadjára engedhette kreativitását: színes betűk, betűtípusok, színes szövegkiemelés, beszúrt képek. Majd pedig a záró feladat következett, mely nem volt más, mint egy levél írása az oktató számára (természetesen a levelet bizonyos szempontok szerint formázni kellett).
Ez mindenkinek sikerült: a legkülönfélébb és legszebb módokon formázott szövegek készültek el, mindenki nagy örömére. Így nincs más hátra: jönnek a már mindenki által leginkább várt "internetes órák".
Folytatás: június 27.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése