2013. július 26., péntek

Kattints bátran! tanfolyam 7.

Július 25-én (csütörtökön) került sor a Kattints bátran! tanfolyam utolsó három tanórájára. A szokásos 9 órakor találkoztunk a könyvtár számítógépes sarkában.
A hallgatók már érezhetően a "nagy vizsgára" lázában égtek, de még volt előtte egy a múlt óráról megöröklött adósság. A mindenki által hasznos weboldalak közül még nem tekintettünk meg két weboldalt: egy kulturális ajánlót és egí időjárás előrejelzőt. A kulturális ajánló oldal mindenkinek elnyerte tetszését: először nem is tudtunk mit kezdeni a sok lehetőséggel: az ország összes mozijában és színházában tudtunk előadásokat keresni, de volt lehetőségünk filmekről, rádióműsorokról, éttermekről, könyvekről, hotelekről, zenékről, fesztiválokról tájékozódni.
Ezek után jött a már mindenki által "félt" vizsga.
A vizsgán egy adott programot kellett megszervezni az internet segítségével. Az oktató által megadott színházi darabra kellett ellátogatni. Megnézni az interneten, hogy melyik nap, hány órakor kezdődik a darab. Majd pedig a vasúti menetrendben ki kellett nézni egy olyan járatot, mellyel kényelmesen felérünk Budapestre, majd visszafelé pedig amivel kényelmesen hazaérünk. Valamint az időjárás előrejelzéssel kapcsolatban is kaptak feladatot diákjaink.
Nos, a hallgatók egytől egyig kiválóan megfeleltek a vizsgán, a végén már csak az volt a kérdés a vizsgázók között, hogy ki végez előbb.
Ezután pedig nem maradt más hátra, mint a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelek átadása. Mindenki egy meleg kézfogás kíséretében átvette az őt megillető oklevelet, látható volt a büszkeség mindenki arcán.
Majd pedig a kicsit megható elválás következett, de úgy váltunk el, hogy találkozunk még! Biztosan így lesz!

A hallgatók névsora:
Csanálosi Sándorné
Mezei Józsefné
Sedulyák Gyuláné
Drága Oszkárné
Kalcsó Jánosné

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése