2013. május 6., hétfő

Kattints bátran! tanfolyam VI.

Május 2-án tartotta meg hatodik, azaz utolsó előtti alkalmát a Kattints bátran! tanfolyam. Az előző, izgalmas e-mailes óra után mindenki várta a folytatást. A délelőtt első felében sor került a még az előző órához kapcsolódó, de tisztázatlan kérdések megbeszélésére. Például hogy hogyan csatolunk képet egy elektronikus levélhez. Elsőre kicsit nagy falatnak bizonyult a dolog, ugyanis több előző órákon hallott anyagot kellett előhívni és hasznosítani: fájl- és mappakezelés, képek mentése. De pár elküldött levél után ez sem jelentett akadályt.
Ezután jött a tanfolyam talán legkellemesebb része: olyan weblapokat vettünk sorra, melyek mindenki számára kétségtelenül nagyon hasznosak tudnak lenni. Olyan oldalakból szemezgettünk ahol menetrendeket tudtak találni a hallgatók, időjárás előrejelző oldal is tanulmányozásra került, persze sor került a nagyon népszerű receptes oldalakon való böngészésre, de jártunk programajánló és gyógyászati weblapokon is.
Azt most is elmondhatjuk, hogy rengeteg mosoly lett adva és kapva és kicsit szomorúan állapítottuk meg, hogy már csak egy alkalom van hátra. De addig még van egy vizsga és egy kis önmagunk megünneplése...
Folytatás az utolsó órával: Május 16!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése